Kristiine Aiand

Avatud aprill-august E – P 9.00 – 19.00

Helista meile: 510 5010 

Korduma kippuvad küsimused

KKK 

Kas te olete täna avatud?

Kristiine aiand on avatud alates aprilli lõpust kuni augustini 

iga päev 9  – 19  Sügistalvel aiandi kasvuhooned puhkavad. 

Kristiine aiandi aadress on Linnu tee 39, aga miks on sissepääs Kännu tänaval? 

Ostjate mugavusele mõeldes on aiavärav Kristiine aiandisse ja Kristiine puukooli ühine. Sees olles juhatavad suured infotahvlid teid edasi õigesse kohta. 

Miks ma ei saa maksta õuekauba eest  kasvuhoones ja vastupidi? 

Kristiine aiand kasvuhoones ja Kristiine puukool õues on eraldi majandusüksused. Enne kasvuhoonest väljumist ja õuealale puukooli suundumist tuleb aiandist valitud kauba eest ära maksta. 

Väljas on veel külm, aga mul on köetav kasvuhoone juba aprilli algul taimede istutamiseks valmis. Kuidas ma saan osta tomatitaimi, kui aiand alles aprilli lõpus avatakse? 

Selleks pakume aprillis 2 nädala jooksul enne aiandi avamist võimalust “telli ette ja tule järele”.  Komplekteerime taimed ja anname kasvuhoones ukse juures üle.  

Kas te taimi posti teel ka saadate? Ei.  

 

Kas teile saab tühjad taimepotid tagasi tuua? Jah, saate tagastada meie suvelillede ja köögiviljataimede potid. Mujalt ostetud taimede potte me vastu ei võta.  

Mis võõrasema maksab? Millal saab osta kanarbikke ja krüsanteeme?

Kristiine aiand kasvatab ja müüb suvelilli. Varakevadisi (võõrasema) ja sügisesi lilli (kanarbik, krüsanteem) müüb Kristiine puukool, millel on eraldi koduleht ja infotelefon.